abes 

kapat
  1. Gereksiz veya akla aykırı olan.
    #147706 (italiano, 03.04.2006 20:29)
  2. (bkz: abesle istigal)
    #147710 (redwinemania, 03.04.2006 20:30)
  3. Akla ve gerçeğe aykırı; gereksiz; yersiz; boş şey; saçma; anlamsız.
    #512339 (lilith, 08.08.2006 12:17)
  4. vokal gitarda anıl erkin gül, gitarda serkan beşpınar, davulda ekrem eryılmaz, bass gitarda da batu keskin'in olduğu ankaralı amatör rock grubu. bugüne kadar ankara'da garage rock bar, insula rock bar, biziz rock bar, manhattan gibi barlar dışında odtü bahar şenliği başta olmak üzere çeşitli şenliklerde de yer almış başarılı bir grubumuzdur. *
    http://www.myspace.com/abestr ve www.abes.cc adreslerinde gerekli bilgiye ve bestelerine de ulaşabiliyoruz.
    #2097150 (woodstockg, 09.08.2007 01:54)

© 2008 - uludağ sözlük

abes başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. abes ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abes nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eski sevgili bulma oldurme ve zibartma dernegi » balos kalesi » sol framein irzina gecmek » dokunulmazligi olan herkese dokunulsun » zenci » kent » serefsiz diferansiyel denklemler » varolus sebebimizin hz muhammed olmasi » ozellestirmeyi istemeyen bankamatik memuru » sozlugun arada bir yeni kullanici panelinin acmasi » scurtel » sabri sarioglu » zombie attack » tomer » bu cocuk okumas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » abdullah catli » dovulesi dizi karakterleri » somnolans » araf » tivordiyznak » gammazlik » solcu kizlar veriyormus hikayesi » ben seni arkadas olarak goruyorum » ayar yiyince eksi oy veren yazar » nurhak » 12 ekim 2008 arjantin uruguay maci » varan » hulya avsar » entheogenic » sappho