abdullah papur 

kapat
  1. Şu albümleri yapmıştır (birkaç eksiği olabilir):

Abdullah Papur - Ahu Gozlum Ayrilik Mi Var
    Abdullah Papur - Baglandi Yollarim
    Abdullah Papur - Bir Kus Konmus
    Abdullah Papur - Boynumun Borcu
    Abdullah Papur - Bu Sene
    Abdullah Papur - Bu Yikik Koyden
    Abdullah Papur - Bulut Kat Kat Olmus
    Abdullah Papur - Cift Camlardan Sen Gelmiyor
    Abdullah Papur - Dost Beni Beni
    Abdullah Papur - Dunya Yalan Imis Kime Ne Diyeyim
    Abdullah Papur - Duy Leyli Leyli
    Abdullah Papur - Fakirlige Care Yok
    Abdullah Papur - Gaflet Uykusu
    Abdullah Papur - Garyolasi Gicirdar
    Abdullah Papur - Güzel Köyümü Özledim
    Abdullah Papur - Iscilerin Kaderi Zalim Almanya
    Abdullah Papur - Kara Tren
    Abdullah Papur - Kerem ile Asli
    Abdullah Papur - Koyume Gel Doguya Bak
    Abdullah Papur - Köylü Bacim
    Abdullah Papur - Köyüme Gel Yaz Gelin
    Abdullah Papur - Muratsiz Öldüm
    Abdullah Papur - Nasil Aglamayim
    Abdullah Papur - Olem Olem
    Abdullah Papur - Olenle Olunmez
    Abdullah Papur - Oyle Bir Yerdeyim Ki
    Abdullah Papur - Ölenle Ölünmez
    Abdullah Papur - Papurun Türküleri
    Abdullah Papur - Son Hatira Unutmayin Beni Dostlar Dilo Dilo
    Abdullah Papur - Sor Beni
    Abdullah Papur - Türkiyeme Kurban Olam
    Abdullah Papur - Vur Mehmetcik
    Abdullah Papur - Yoksulluk
    Abdullah Papur - Yolcu
    #1207191 (bilgistan, 25.01.2007 22:40)
  2. sivasli unutulmaz ozan. aslen kürt olup, vatan sevgisini türkülerinde islerdi. 1989 yilinda bir trafik kazasinda vefat etti. topragi bol olsun.
    #3154796 (ANTEPLI, 17.03.2008 20:24 ~ 20:52)
  3. onlarca albüm ve yüzlerce eserin sahibi olmasına ramen fukaralıktan rahmetli olmuş halk ozanıdır kendisi. allah rahmet eylesin.
    #3154815 (kerameti kendinden menkul, 17.03.2008 20:28)

© 2008 - uludağ sözlük

abdullah papur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. abdullah papur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abdullah papur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the gates of istanbul » kurt milliyetciliginin solculuk sanilmasi » annelerle girilen komik diyaloglar » taramali yaz 3990 a gonder » yazip yazip silmek » badlik amiri » matrixxx » satisa cikarilan ulke » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » fm 2009 deki yetenekler » sozlugu karistirmak istemek » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » yahudinin tahta kilici » ibn i arabi » turk dizisi cekmek icin gerekenler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » breaking bad » ergenekon cetesi » turkan soray » tepki memesi » tropic thunder » politika dergisi » 24 yasinda ergenlige girmek » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » seni beklerim optugun yerde » horozu cok olan koy » aktutun baskininda ergenekon parmagi » yom kippur » yaran facebook gruplari » serva dinu » jan jojem