abdullah ocalan a apo diyen teroristler 

kapat
  1. - apo hacı naber ya?
    - iyidir hacı senden naber?

bakın budur işte. abdullah öcalan a apo diyenler onun kankalarıdır. bu durumda bu ite apo diyenler de onun kankalarıdır. abdullah adamın ismi, apo dersen böyle bi samimiyet, kıça parmak durumu varmış gibi oluyor. en azından bence öyle.
    #3634864 (biji serok mustafa kemal, 08.07.2008 00:27 ~ 19:56)

© 2008 - uludağ sözlük

abdullah ocalan a apo diyen teroristler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. abdullah ocalan a apo diyen teroristler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abdullah ocalan a apo diyen teroristler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dream theater » guzel kizlara ofke duymak » ozel mesajla tepki gostermek » ronaldinho aziz baskanim beni al diye haykirdi » ahmet altan » 11 10 2008 samuel peter vitali klitschko maci » orlando engelaar » erkekleri kizlarin gozunde bitiren olaylar » agizda yara varken biskrem yemek » askina doyum olmaz » ellen » bunalti » test cozerken muzik dinleyen hoduk » zekeriya oz » sehit cenazelerinde protesto » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kacak viski » ankaragucluler saraba dustuler » erik gerets » fransizlarin sozlukte yazar olmasi » trabzonspor un sampiyon olabilme ihtimali » her sey cok guzel olacak » veliefendi hipodromu » at yaragina konmus kelebek » balikesir » 30 gun boyunca 15 saat kendini ac birakan zihniyet » ikile kocum » son istasyon » sevgilinin komunist olmasi » kucuk hirsiz el feneri buyuk deniz feneri kullanir » son kahve