abdullah guler ahmet necdet sezer 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ahmet necdet sezer vs abdullah gul
  2. ahmet necdet sezer
  3. ahmet necdet sezer in aglamasi
  4. istikrarin adi ahmet necdet sezer
  5. ahmet necdet sezer in af listesi
  6. ahmet necdet sezer in goturdukleri
  7. ahmet necdet sezer in teroristleri affetmesi
  8. ahmet necdet sezer in siyasete girmesi
  9. ahmet necdet sezer de ben sezemez miyim
  10. ahmet necdet sezer in babacan a cikismasi

© 2008 - uludağ sözlük

abdullah guler ahmet necdet sezer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. abdullah guler ahmet necdet sezer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abdullah guler ahmet necdet sezer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» al resmini ver resmimi » bayramda aragonesin elini opmek » everybody hurts » surp hac kilisesi » homecoming » ironi yapan yerlerin agrimasi » gabriela mistral » yusuf guney » 50 karakter » turkiye laiktir » bir tarihi hezimet olarak 4 1 lik sonuc » umut sarikaya tipi mutsuzluk » bekledikce guzellesen seyler » ismail yk karizmasi » isim degistirmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurt erkeklerinin sozlukte yazar olmasi » tanju duru » milliyetcilik » knut » yaran fikralar » fenerbahce nin zico dan kurtulmasi » poposuna t cetveli girmis endustri muhendisi » unutamamak » altinci nesil yazar » iyi geceler sozluk » jermaine defoe » super mario nun cocugu olmak » terorle mucadelede zaaf var » kurt ve turk diye bir seyin olmamasi » nickaltima entry girildi mi diye killanan yazar