abdullah gul un excalibur u eline gecirmesi 

kapat
  1. ilk kimin kafasına indireceği belli olmadığından "gaçhın la gaçhın" temposuyla olay yerinden uzaklaşılması gereken ütopik hadise.
    #3399927 (KIZILMASKE, 15.05.2008 12:51)
  2. excaliburun bundan böyle seriatin kilici olarak anılmasına neden olabilecek durumdur.*
    #3402462 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 15.05.2008 23:41)
  3. abdullah gül'ün kendini iyice he-man gibi hissedip 'gölgelerin gücü adına' diye bağıracağı olay.
    #3402551 (olmekistiyorum, 15.05.2008 23:59)

© 2008 - uludağ sözlük

abdullah gul un excalibur u eline gecirmesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. abdullah gul un excalibur u eline gecirmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abdullah gul un excalibur u eline gecirmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» igrenc espriler » marketten eli bos cikarken yasanilan gerginlik » bes sik arasinda kalmak » 9 aydir gazoz icmeyen insan » yan gitmek » wtb » insanlarin ayiya gittigi gercegi » evaeverson lemos da silva » hafizin cuku yok mu » mad a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci