abdullah gul u koskte ziyaret ediyoruz zirvesi 

kapat
  1. tarihi belli olmayan zirve. topluca gidilip abdullah gule gul verilecektir. cankaya da abdullah gul e birlikte aksam yemegi yenecektir.
    #2210764 (scurtel, 27.08.2007 19:49)
  2. zulada votka götürülmelidir. zira vişne suyu votkasız olmaz.
    #2210774 (fobia, 27.08.2007 19:51)

© 2008 - uludağ sözlük

abdullah gul u koskte ziyaret ediyoruz zirvesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. abdullah gul u koskte ziyaret ediyoruz zirvesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abdullah gul u koskte ziyaret ediyoruz zirvesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kediye kafa atan mucahit fare » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » ne bileyim ben » tanri » dumanlimusti » bunu mu demek istediniz » turklerin cok iyi yaptigi isler » coumineol » aquafobi » meet me in kafkasin onu » eski sevgili » encarta » will you still love me in the morning » sekropia » insanin basina gelebilecek en kotu olay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cok gizli sozluk raporu » ferheng » apraksi » diskalkuli » armenian navy band » mehmet turgut » mario elie » cevresellik » filmleri hayata uyarlamak » uktem ukte olsun » beyazit ozturk e ayar veren teyze » siyah kan » itiraf com » teroru cozene odul verelim » matkap ile gitar calmak