abdulkerim ruhi efendi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. abdulkerim efendi
  2. abdulkerim
  3. abdulkerim kar
  4. abdulkerim durmaz
  5. abdulkerim surus
  6. abdulkerim gulhan
  7. abdulkerim kasim
  8. abdulkerim akkum
  9. abdulkerim aydemir
  10. mustafa abdulkerim cemiloglu

© 2008 - uludağ sözlük

abdulkerim ruhi efendi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. abdulkerim ruhi efendi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abdulkerim ruhi efendi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» unutulmayan melodiler » witch » valkyrie operasyonu » arda turan » cosplay » ethem bey parki » yazanin yanlislikla bastigi harfi klavyeden aramak » balikesir » 24 kasim » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » seri eksi oy veren ibne » konferans vermek » fenerbahce nin asya sampiyonlar liginde oynamasi » bana ellerini ver » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anten » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » aziz yildirim in aragones i dovdurtmesi » east for west » yuhalamak » duty free » fight club » onurkul » zonguldak » avon » arkadas uyurken onun alnina yazi yazmak » cizlavet » abdulmelik firat » yorgandan ev yapmak » liselilerdeki okulun en deli sinifi biziz iddiasi