abdulkadir gumussu 

kapat
  1. kimyasallar ve techo müzik ile ilgili entrylerini severek takip ettiğimiz günahkar yazar.

sonradan gelen edit: günahkar yazdığım için geceleri garip canlılar tarafından rahatsız ediliyorum. günahkar değil mübarek olarak değiştirip geceleri rahat uyumak istiyorum.*
    (zall, 24.02.2006 21:13)
  2. onu acayip merak ettiğim ve cok farklı okunulası entrylerinin olduğu yazar *
    (darkness, 08.03.2007 14:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» colin kazim richards » serenade » sevgiliden daha guzel birinin kisiden hoslanmasi » street fighter zero » aksamin besinde insanin caninin manti cekmesi » flouresans » prenses diana » eurasian » derdest » umut sarikaya » bir kuvet hikayesi » peta » tarassud » cataract » can ugurluer » deniz baykal in rodos a yuzmemesi » alternatif a1018 kullanim yollari » uludag sozluk bokunu cikarma servisi » i d rather go naked than wear fur » sozlukculerin blog adresleri » ideefixe » erkek adam converse giymez » otep shamaya » michael jackson » mehmet emin ay » arif keskiner » ege elektrik elektronik muhendisligi » cumhuriyet halk partisi » daga tasa birinci lig birinci lig bank asya a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa