abdulhey 

/ 3
kapat
  1. sesi baaarraaaak gibi olan adam .
    #3041051 (paraisorey, 21.02.2008 22:42)
  2. abdülgey gibi kötü espirilere konu olan adam.
    #3043676 (sozluksever, 22.02.2008 15:22)
  3. simitle beslenir.
    #3043781 (tuzluksuz hiyara kosan, 22.02.2008 15:40)
  4. pikachunun türkiye versiyonu.
    #3043788 (sex files, 22.02.2008 15:41)
  5. kurtlar vadisi nde hakan ın hakkından gelecek kişi. efenim malumunuz üzerine abdulhey kardeşimize kötü adam hakan olmadık işkenceler yapmış abdulhey i pişman etmiştir kgd ye girdiğine. kurtlar vadisi nin dün ekrana gelen bölümünün sonunda polat alemdar hakan ı yaklamış ve ''işkence nasıl yapılırmış görelim'' sözüyle dizi noktalanmıştır. muhtemelen önümüzdeki bölümde hakan ı abdulhey e verip, abdulhey de hakan ın anasından emdiği burnundan getirecektir. olmadık işkenceler yapmasını ümit, temenni, niyaz ediyoruz abdulhey kardeşimizden.
    #3043925 (efesim, 22.02.2008 16:18)
  6. hakanı polattan teslim almış delikanlılık yapıp döverek öldürecekken bir araba sopa yiyen aynı zamanda da sopa atan sabaha kalsın deyip hakanı bağlatan karakter. * * *
    #3072921 (ysfkdrklc, 28.02.2008 23:09)
  7. dangalagin en onde gideni. be kocum, hakan'i ele gecirmissin, vur gitsin. ne artistlik yapip elini ayagini cozuyorsun. bak kacti herif. simdi araki bulasin.
    #3073518 (soganli sirkeli ayran, 29.02.2008 01:16)
  8. oyunculukla alakasi olmayan birisi tarafindan canlandirilan karakter, dogal olarak cok kotu bir performanstir.
    #3073522 (rakiyla vaftiz edilen velet, 29.02.2008 01:17)
  9. hakanı kaçırması hasebiyle bir sonraki bölümde polattan sağlam bir ayar alacağını düşündüğüm karakter.karizmayı fena çizdirmiş,elinin altındaki adamı artislik yapacağım derken kaçırmış ve ekibe madara olmuştur.
    #3073583 (thorininkiliciorcrist, 29.02.2008 01:32)
  10. hakan'a yapacakları konusunda "ne yaparsan yap, sana yakışmayanı yapma" diye kendisine nasihat veren polat abisinin sözleri üzerine tüyleri diken diken olup gaza gelen, dayak yediği yetmiyormuş gibi adamı elinden kaçıran eblek. şimdi polat abisi ona "ne yaparsan yap ama sana yakışmayanı yapma demiştim abdülheyheyheyy" cinsinden bir ayar verecek, onları izleyen biz milyonları gözyaşlarına boğacak. dediydi dersiniz.
    #3073605 (polaris, 29.02.2008 01:36)
  11. polat'ın "ne yaparsan yap ama kendine yakışmayanı yapma" sözü çok içine işlemiş ki eli kolu bağlı adamı dövmenin kendine yakışmayacağını düşünmüştür ve akabinde olaylar gelişmiştir.
    #3073621 (conlet, 29.02.2008 01:37 ~ 01:38)
  12. adamın isminin manası "can verenin* kulu*". o yüzden pek bir şey beklememek gerek. ölümcül adam* varken ortada...
    #3075407 (paradigma, 29.02.2008 16:18)
  13. Kendisini Aytekin Akkaya'ya benzetiyorum ben hep. O da CÜneyt Arkın'ın sağ kolu rolleri oynardı.
    #3075497 (hayattaenhakikimursitilimdir, 29.02.2008 16:46)
  14. dizinin ilk bölümlerinde, ali candan'ın mevlütünde cemaate limonmata dağıtırken de görülmüş şahıs. demek ki görevi o zaman başlamış. *
    #3491990 (jamall, 04.06.2008 13:09)
  15. (bkz: aman ormancı)
    #4099027 (cemilflower, 17.10.2008 03:38)
/ 3
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

abdulhey başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. abdulhey ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abdulhey nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about abdulhey. Copyright of the articles are belong to their authors.

» aksiyon filmi kliseleri » abi ileride cevirme var » arabada olmamasi gerekenler » abdulhayy » kurtlar vadisi teror tekrar yayinlanacak » adi guzel » piyasada erkek gibi erkek kalmadi diyen kiz » hayati kurtlar vadisi tadinda yasamak » marjinal mafya » apandisit calan organ mafyasi » koskoca kahveyi kestane yapti cizdi gitti » fasarya » siddet yok memati » araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » avatar » optik mouse la mousepadi kullanmak » senegal » emre aydin » alternatif prezervatif reklam sloganlari » humeyni yi niye seviyoruz » milliyetci ve ulusalcilarin ihanet takintisi » click » allaha emanet yasamak » feetweek com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » seni unutmadim ama hatirlamiyorum » gozluklulerden gozluklerini cikarmalarini istemek » agzinin tadini bilmeyen tipler » uludag universitesi 2009 bahar senlikleri » vanja ivesa » istasyon insanlari » oz » roberto carlos un akli nuria bermudez de » fm 2009 daki genc yetenekler » oteller kenti