abdest modellemesi cekimleri 

kapat
  1. Din kitaplarında ve internette de bol bol görebileceğimiz abdest alan çocuk tiplemesinin tarafımca merak edilen çekimleridir. Şimdi o elemana senden güzel bir abdest bekliyoruz necip, hayır dostum kulak arkanı daha dindar yıkamanı istiyorum, evet necip oh necip, devam et aslanım ateşi yakaladığımız an biz seni çekeceğiz rahat davran ama hadi necip'im, bak geçenki çekimleri m.e.b beğenmedi bu seneki kitaba girersem iyi olacak be oğlum, hanım bu yaz antalya'ya inmek istiyordu falan mı deniyor.

Galiba abdestin belli bir aşamasında donduruyorlar çocuğu necip, herşeyim, süper modelim benim öyle kal yavrum diyorlar. abdesti de bilmiyordur belki hadi necip şimdi ayak başparmağının başını avuç darbeleriyle temizle, şimdi senden kollarını o suyla ovmanı istiyorum necip diyorlar. yine başka bir sahnede hey okey stop necip harikasın oğlum şimdi biraz daha eğil, biraz daha dindar bak aslanım, biraz da hüzün kat diyorlar ve çocuk ağzına su alır vaziyette bekliyor. bence bunu yapan tiplerin kadın-kız çekimleri yapma arzusuyla tutuşmuş ama hayatın onlara başka sürprizler hazırladığı insanlar olma ihtimali yüksek*.

internetteki resimli abdest örneklerine bakılırsa anlaşılacaktır dediğim, çocuklar çok mutsuz bakıyor bakmasa bile öyle yapay duruyor, dini bir ibadeti yerine getirmekten çok, off nereden ben seçildim böyle bir işe der gibi. Sabah sabah saçmaladım galiba ama olsun...
    #3532140 (sarap icen sarap icen sarap, 13.06.2008 09:04 ~ 09:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

abdest modellemesi cekimleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. abdest modellemesi cekimleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abdest modellemesi cekimleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about abdest modellemesi cekimleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » deniz feneri » hafisko » biz bu sehri kale arkasindan sevdik » liberalisticcommunist » hendrix » boga heykeli » olmasi halinde » maria mena » kopekler ve zenciler giremez » im juli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » elleh elleh » birahane darbesi » roberto carlos un akli nuria bermudez de » sonumuz hayirli ola » bir an icin kimsenin entry girmemesi » yaran okul muduru laflari » iki saattir konusuyoruz bir kere hasan demedik » emir bey hani » aids li bir kadinla bilerek sevismek » sevgili