abd ve israil den nefret edip akp ye oy vermek 

kapat
  1. Efendim teeaaayyip severlerin bir türlü açıklayamadığı durumdur. bu tipler ırak'ta, filistin'de katledilen müslümanları görüp amerika ve israil düşmanlığı yaparlar ancak elini yıkamak için bile amerika'dan izin isteyen, ülke topraklarını/kurumlarını/bankalarını amerikalı şirketlere peşkeş çeken, insanlığın ve islamiyetin en büyük düşmanı amerika, israil gibi devletlerin piyonu olmuş bir partiyi ve o parti başkanını gönülden savunurlar.

(bkz: çelişki ve ironi kokan akp liler)

heh amerika'ya dinci olarak kin kusan bu kindarlar sol görüşlü insanlar "kahrolsun amerikan emperyalizmi" dediği zaman bunu boş bulurlar. eee hani bu amerika düşmandı?
    #3840678 (I belong to che, 19.08.2008 18:32 ~ 18:38)
  2. kemalist olduğunu iddia edip atatürk'ten ziyade che'ye hayranlık duyanlardan iyidir.
    #3840691 (grand ekinoks, 19.08.2008 18:36)
  3. "bütün memleketi parçalamadan amerika'nın mürakebesine tevdi etmek (denetimine vermek) yaşayabilmek için yegane ehven çare gibidir."

ismet inönü
    #3840708 (sabribey, 19.08.2008 18:41)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

abd ve israil den nefret edip akp ye oy vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. abd ve israil den nefret edip akp ye oy vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abd ve israil den nefret edip akp ye oy vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about abd ve israil den nefret edip akp ye oy vermek. Copyrights of the articles are belong to their authors.