abd nin turkiye soykirimi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hocali soykirimi
  2. sirinler soykirimi
  3. hindu soykirimi
  4. vendee soykirimi
  5. entry soykirimi
  6. cezayir soykirimi
  7. ugandali soykirimi
  8. japon soykirimi
  9. ermeni soykirimi
  10. yahudi soykirimi

© 2008 - uludağ sözlük

abd nin turkiye soykirimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. abd nin turkiye soykirimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abd nin turkiye soykirimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pkk » karti bankamatige kaptirmak » bir de sen gitme » evcil hayvan avina cikmak » siir kadindir » abdli yetkililer yuzunden butun ulkenin ac kalmasi » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » human unit » yunanca » sagopa dan baskasini tanimam abi » secretcode » green street hooligans » ak akcenin kara gun icin olmasi » tilki dansi » acemisinden ankara notlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » the mamas and the papas » bugun benim dogum gunum » ve insan muzigi yaratti » kucuk istanbul » taylan sigirci » birinci nesil yazitlari » cemsbg » polis henuz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir » yalnizligi sevmek » you really got a hold on me » kivikocan » kolpacino » sevgili ile zillere basip kacmak » petrus