abd nin komunizme gecmesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. komunizme duyulan sevda
  2. komunizme karsi domuz domuza
  3. ab nin tl ye gecmesi
  4. ilk sinavin iyi gecmesi
  5. ruh ile bedenin ic ice gecmesi
  6. yurek gecmesi
  7. ibo show un trt ye gecmesi
  8. facebook un modasinin gecmesi
  9. cocuklugun ciraklikta gecmesi
  10. ali g nin ortadogulularla dalga gecmesi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kro olarak dogmak » sozlukte kendine arch enemy arayan yazar » t i r t » hayrettin demirbas » robot seksinden once hayati onem tasiyan sorular » gonullere taht kurmak » sazlar calinir camlica nin bahcelerinde » cool » pipo bitince yere atip uzerine basmak » norvecli balikci » basliklari alt alta okumak » pkk » necip fazil kisakurek » trabzonspor taraftari » sevis elim » haftanin sonu » universite tercihi yapacaklara tavsiyeler » manchester united » kapitalizmle komunizm arasindaki temel ayrim » olcusuz elestiri » scotty beni isinla » yunus bey sizinle gorusmek istemiyor » 127 0 0 1 » kim bilir » ling xiaoyu » dogville » galatasaraylilarin genel ozellikleri » oz amcanin gercekten bakkal olmasi » iserken iki eli birakmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa