abd den korkmayin iran var 

kapat
  1. (bkz: bu gerçekten içimi rahatlattı)
    #1018166 (sıçtırtma lamasına, 18.12.2006 21:50)
  2. (bkz: yalanlarla amerika)
    #1018175 (cehennem tanrisi, 18.12.2006 21:51)
  3. bizlere abd'den korkmamizi soyleyen, iran'in koruyucu guc olacagini anlatan soz.
    cevaben sunlar soylenbilir birincisi, abd'den korkmuyoruz. ikincisi, iran bize agabeylik edemez ve etmemelidir.
    #1018224 (ankakusu, 18.12.2006 21:59 ~ 23:44)
  4. biri küresel terörist, kan emici; diğeri islami cumhuriyet ile idare edilen, mollaların söz sahibi olduğu bir devlet. ikisi de ülkemizde komşu devletler * ve ikisi de dünya barışı için birer tehdit.

velhasıl kelam, al birini vur otekine.

bu da tanım olsun: tüm dünya devletlerine yönelik bir bir tavsiye cümleciği.
    #1018239 (InsomniaC, 18.12.2006 22:01)
  5. beğenilmeyen iran.
    yeri gelince, "beğenmiyorsan iran'a git" dediğimiz iran.

bu işlerin, türbanı mürbanı tartışmakla olmadığını, çalışarak olduğunu gösteren video.
    #1018289 (maksat muhabbet, 18.12.2006 22:09)

© 2008 - uludağ sözlük

abd den korkmayin iran var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. abd den korkmayin iran var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abd den korkmayin iran var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yobaz yazar ara fasilitesi » mayokini » polat alemdar dan kafa yemek » her boku yiyip benim kalbim temiz demek » hamisine nanay piy piy kaymak » tokat » dafne » swansea » san dimas » stop hammertime » move » hvite krists dod » radyo uludag » hifzi veldet velidedeoglu » askinla » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » masturbasyon yaparken odaya jenna jameson girmesi » matrixxx » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » sozlukteki sabetayistler » mmorpg » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » avt » behold the man » su an sevisiyorum ama seninle degil » en istenilen yere sonunda gitmek » fatih tekke ve batuhan karadeniz » blok » peter pan » cmylmz » alicia keys