abazan uuserin hayal kirikligi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hayal kirikligi
  2. hayal kirikligi yasamak
  3. bir ogretmenin hayal kirikligi
  4. en buyuk hayal kirikligi
  5. hayal kirikligi yaratan filmler
  6. kuresellesme buyuk hayal kirikligi
  7. yerlestirme sonrasi hayal kirikligi
  8. hayat koca bir hayal kirikligi
  9. hayal kirikligi yasamin yan etkisidir
  10. hayal kirikligi ile bitmis makina

© 2008 - uludağ sözlük

abazan uuserin hayal kirikligi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. abazan uuserin hayal kirikligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abazan uuserin hayal kirikligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran youtube yorumlari » sabri sarioglu nun kaleyi dusunmesi » yalniz benim icin bak yesil yesil » uludag sozlukteki cozulemeyen sirlar » tepsi mudafaa » servet r carlos ve delgado lu lig tv reklamlari » m m m » sabri sarioglu » evrak » doludizgin yillar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games