abaza tuzu 

kapat
  1. * acika ve birbilcika olarak da bilinen, ama tadı biraz daha farklı olan ve özellikle tavuk yemeklerinde kullanılan, çerkez/abaza kökenli bir tür tuzlu, çemenli biber salçamsı.
    (pisikedi, 08.05.2008 22:53)
  2. (bkz: şap)*
    (enderun sevgiler, 08.05.2008 22:54)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» comfortably numb » hedef kitleye ozel fox dizileri » halidere » sokrates » russian institute » karsit gorusten dost edinmek » murat mermer » unutacaksan sevme » ali sami yen e getirilen aslan » andrew mango » kaunos kenti » tutankamons » gorev yoneticisi yanit vermiyor » annem ve kuslar » tetragrammaton » yaralisin » 11 mayis 2008 galatasaray cc turk telekom maci » baykan in tarihi eserleri » kung lao » insanin icini burkan vecizeler » sex and the city » bu degil » aliaga nin tarihi eserleri » taslanmis seytan » deve cokerten » anne ben dun gece kadin oldum » kotumser » ben » sikle beni a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa