abay ibrahim qunanbayuli 

kapat
  1. soyadi itibariyle afrikali futbolcu gibi dursa da, yok degil, kazak sair, filosoftur.

abay kunanbay oglu olarak okuyunuz efendim. kazak turklerinin ** sevdigi adamdir. muhtar avezov bu kisi hakkinda kitaplar yazmistir.
    #3714118 (vilisipidist, 24.07.2008 17:20)

© 2008 - uludağ sözlük

abay ibrahim qunanbayuli başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. abay ibrahim qunanbayuli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abay ibrahim qunanbayuli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 7 eylul 2008 besiktas shakhtar donetsk maci » yusuf halacoglu » inonu savaslarindan birinin olmadigi iddiasi » ibrahim sahin » posta koyup sopa yemek » gece 3 te mesaj atan sevgili » sozlukteki erkek yazarlara selam ederim » 1705 » hak ve esitlik partisi » bu ulkede esra erol sorunu var a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games