abartmayin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dogal afetleri onleyemeyiz abartmayin

© 2008 - uludağ sözlük

abartmayin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. abartmayin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abartmayin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seviyeli bir sohbete ne dersin » bekaret » kar yagarken dinlenecek sarkilar » dis macununu surekli ortasindan sikan ev arkadasi » fugitive pieces » roll over beethoven » birinin sizi sevdigini baskasindan duymak » kuresellesirken top olmak » su icerken domalan insan » cevir kazi yanmasin » human unit » fatihkul » elimde cok guzel fakeler var ilgilenir misin » yazin sicaktan kisin soguktan sikayet etmeyeceksin » ehliyet sinavi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dibi dibi rek » sevis » yalcin kucuk » kominist » acemisinden ankara notlari » ceza » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » onur air » sana suresiz izin veriyorum » sessiz konusunca karsindakinin de sessiz konusmasi » sucuklu yumurta yemenin faydalari » yaran msn nickleri » uludag sozluk gammazi » hazreti muhammed » klozete iserken en az ses cikaran noktayi aramak