ab ye karsi olmanin marifet sayilmasi 

kapat
  1. avrupa birliği'ne karşı olanlara, "vay be! ne büyük insan" denmesidir.
    #728926 (pimpof, 12.10.2006 21:10)
  2. *Huu gonşu bizim beğ çoh değişti vallaha son günlerde..
    +eiy, ne oldukine gıı?
    *aman sorma bir asi dakılıyor ki evde, anarşist oldu çıhtı başımıza..alayına isyan edecekmiş..
    +deme başımıza daş yağacah valla..
    *heee, bir de a.q ab ya...am abd falan neyinde diyor emme ben anlayamıyom oralarını..
    #728951 (xiphoideus, 12.10.2006 21:14)
  3. dine karşı olmanın marifet sanılması gibi bir olaydır, nasıl arabın bayramından banane diyerek insanların inancına karşı çıkmak marifet değilse, ab'ye karşı çıkmak da marifet değildir. ama ab'ye karşı olmayı küçümseyip, insanların inancına karşı olursan kimse seni samimi bulmaz, o ayrı.
    #766688 (kIran kIrana, 23.10.2006 14:03)
  4. "ab'ye karşı olmak" konusuna açıklık getirebilmek için önce ab'nin amaçlarını bilmemiz gerekir.

abd ve sovyetler arasında esen soğuk savaş rüzgarlarından korkan ve dünya savaşından henüz çıkan avrupa devletleri aslanlardan korkan mandaların göt göte vermeleri gibi bir araya geldiler.

soğuk savaş bitti, sovyetler dağıldı. amerika ortadoğu hakimi. ve avrupa birliği, kendi içerisinde yasakladıkları şeyleri aday ülkelere yaptırmaya çalışıyorlar.

sinop'ta nükleer santral mesela. karşıysan marifettir, şüphesiz karşıysan ab'ye de karşısındır, bu da bir marifettir.

türkiye'de yaşayan zeki gençler ab'ye hibe edilecek. karşıysan marifet.

ucuz iş gücü istiyor avrupa birliği, karın tokluğuna çalışacak türkleri bekliyor.

ve çekeceğimiz bu kadar işkence için, bize bir de ermeni sorununu dayatıyor.

karşı mıyız?.. evet.

o zaman marifet.
    #766712 (c2d, 23.10.2006 14:11)
  5. (bkz: on parmağında on marifet)*
    #766732 (sempatik hayvan, 23.10.2006 14:19)
  6. (bkz: yalansa yalan de)
    #766742 (shinobi, 23.10.2006 14:30)
  7. (bkz: avrupa birliğine karşıdır da neden karşı olduğundan haberi yoktur)
    #781337 (pimpof, 27.10.2006 21:54)
  8. ab ye karşı olmanın çağdaşlığa karşı olmak ile aynı anlama getirilmeye çalışılan eylemdir. efendim adama sormazlar mı sen girmek istiyon da girince ne olacak biliyon mu diye. hadi anadolu insanını anlarım ama okumuş görmüş adam da gelip "ab ye girmezsek sonumuz olur" demiyor mu, deliriyorum. "ab sana ne verecek kardeşim" diye sorunca "ya işte modern olacaz, avrupa da bedava dolaşacaz, işsizlik kalkacak, iran gibi olmayacaz.." gibi saçmalıklar söylemiyorlar mı? gel de anlat şimdi. ya birader adamlar dolaşmana izin vermeyeceklerini resmen söylüyor, yeni üye olanlara para yardımı da kalktı, işçi göçü kesin ve kesin olmayacak, diyorsun inanmıyor. biraz okuyan araştıran insan avrupa nın bizi ne tam reddetiğini ne de tam kabul ettiğini, kapısında, üzülerek söylüyorum, köpek gibi gördüğünü rahatça anlayabilir. evet avrupa birliği ne karşıyım, marifet demem çünkü inancım benim marifetim değildir, beni ben yapandır. ne avrupa sına ne de birliğine girmeye niyetim yok, açın gözünüzü de gerçekleri görün. oktay sinanoglunun da dediği gibi bu birliğin on yıldan fazla ömrü yoktur zaten.* kurtuluşumuz kimsenin yardımıyla olmayacaktır, yalnız ve yalnız biz yapacağız, hem de hiç yardım almadan.

(bkz: muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.)
    #781411 (fewzi1907, 27.10.2006 22:12 ~ 28.10.2006 14:21)
  9. (bkz: ab ye girmenin marifet sanılması)
    #781419 (thedewil, 27.10.2006 22:15)
  10. doğru bir durumdur.zaten ab ye girmememize rağmen gümrük birliğiyle yıllık 80 milyar dolar kaybettiğimiz için daha da doğru bir durumdur.
    #1494021 (bahtsiz medeni, 05.04.2007 13:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ab ye karsi olmanin marifet sayilmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ab ye karsi olmanin marifet sayilmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ab ye karsi olmanin marifet sayilmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ab ye karsi olmanin marifet sayilmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » rakiyla vaftiz edilen velet » ogrenci isi turk kahvesi » victoria s secret fashion show 2007 » gnu » amerika » gokhan ozcan » ataturk u kullanma kilavuzu » introzonal seks » ask acisiyla uykudan uyanmak » piyasa filmi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kim korkar anal seksten » boylumlama » imp » dunun begenilen entryleri » diotima » darussafaka » cumhuriyet halk partisi » imhotep » yalnizliktan devren kiralik » basindaki taciz ve tecavuz haberleri