ab u hayat 

kapat
  1. su ve hava,iklim.
    #2080591 (caadaloz, 06.08.2007 17:11)
  2. (bkz: ab i hayat)
    #2080612 (rectoa, 06.08.2007 17:13)
  3. (bkz: a bu hayat)
    #2080627 (ee caylar kimden, 06.08.2007 17:15)

© 2008 - uludağ sözlük

ab u hayat başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ab u hayat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ab u hayat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hbb tv » the doors cafe » otistik dusunce » metal faust » demans » serefsiz diferansiyel denklemler » ask tenceredir » hilary hahn » kastamonu da ne yapsak ne yapsak off zirvesi » panic » sibel kekilli » siyaset meydani » matruska gibisin » rusya borsasi » basin yayin ve enformasyon genel mudurlugu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » annebenpenguenoldum » 2008 ekonomik krizi » istanbul kizlari vs ankara kizlari » kulaga kupe olmak » var misin yok musun » akagi » yedinci cadde » gulum » metris » arama motoru » kurtlar vadisi pusu » hellas » ehi ehi ehi » status epileptikus » kursun kalemin arkasina permatik sapi takmak