ab bas 

kapat
  1. bebek'te bulunan, bütün sosyetenin akın ettiği meshur wafflecıdır.
    çok ufak bir dükkana sahip olmasına rağmen, yaptığı ciro çok yüksektir.
    gecenin 4'ünde bile açıktır.
    siyah-beyaz cikolata + cilek + kivi + muzlu olan karışımı enfestir.
    şiddetle tavsiye edilir. **
    #101416 (can, 05.03.2006 14:10)
  2. ufacık bir yer olmasına ragmen geceleri dahi cok kalabalık olan ve hayvan gibi para kıran mekan...
    #611300 (seffafbukalemun, 06.09.2006 08:47)
  3. istanbulda tartışmasız en iyi waffle ı yiyebileceğiniz, bebekin göbeğindeki ufak mekan. ab bas tan waffle alıp iki adım ötedeki bebek sahilinde boğaza*karşı boğaza* indirebilme olanağı mekanın bir diğer artısıdır.
    #628686 (kukaraca, 12.09.2006 16:38)
  4. özellikle sıkıcı derslerde birden akla ab'bas ve o guzel waffle'i gelir.. ve tabii ki o dakikada karar verilmiştir.. ortakoyden cikilir, bebege gidilir ve bir güzel afiyetle yenilir bu dünyanin en güzel tatlisi.. bir dönem kapali görüp de bir daha açılmayacak diye derin endişe duydugumuz bu mekan boğazici üniversitesi'nde bir sube acarak nezdimizde büyük bir kıskanclıga neden olmuştur..
    #920592 (montania, 28.11.2006 11:37)
  5. bebek sahil yolunda starbucks ı geçince hemen sağda harikulade waffle mekanı.. inanılmaz üst bir kesime hitap edip inanılmaz paralar kazanmasıyla beni her defasında dumur oğlu dumurlara uğratan yer.. dükkan küçücük.. yeri mükemmel.. ve sıranın size gelmesi sanırım bi 20 dakika falan sürüyor.. yanlış hatırlamıyorsam en son 5 liraydı waffle.. ama gerçekten müthiş yapıyor adamlar.. gittiğinizde mütemadiyen park etmiş ferrari ve corvette lere raslamanız olası.. ayrıca waffle ları hazırlayan çok süper bi abi.. sağolsun büyük delikanlılık yapmıştı vakt-i zamanında.. ah ulan canım çekti beaa..
    #963486 (mesqoo, 07.12.2006 16:20)
  6. (bkz: cab bar)
    #1570779 (at kuyruk, 25.04.2007 23:00)
  7. inanılmaz güzel waffle lara sahip dükkan. olsa da yesek cinsinden waffle'ları ile istanbul da piyasa yapmıştır.
    #1920192 (cemmm, 12.07.2007 20:25)
  8. bagdat caddesinde de şubesi bulunan wafflecıdır.
    #3257553 (taharetmuslugu, 11.04.2008 15:13)
  9. (bkz: ab bas waffel)
    #3432224 (seaman, 22.05.2008 17:59)

© 2008 - uludağ sözlük

ab bas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ab bas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ab bas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yuck » righteous kill » sana suresiz izin veriyorum » pes 2009 » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » turkiye de biranin cok pahali olmasi » berfin » misssunshine » bir gun herkes teletabi olacak » idrak edememe » not a second time » bez bebek te yakalanan matrix tadi » ceza » uludag sozluk moderasyonu » busbutun kapitalistlesen martilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » wings of god » apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi » kemal was gay » kizarmis bayat ekmek » cok eski sevgilinin aramasi » seus » nihat dogan dan aforizmalar » asagipinar tumulusleri » serenitytheone » kizilmaske » ataturk cagdasliktir » devil in her heart » mahser i cumbus » 457 ytl 63 kurus » ok sitesindeki sorulari cevaplayan doktor