aakal 

kapat
  1. aldemir atilla konuk anadolu lisesi2nin kısaltması bile uzun kısaltması. antalya'daki ilim irfan yuvası bu okulun güzel bir websitesi http://www.aakal.com/ websitesi, bu site içinde de anlatım bozukluklu şöyle bir anket sorusu var;

Siz eurovizyonda dereceye girme şansımızı % kaç olarak düşünüyorsunuz?
    #330164 (impayatoy, 08.06.2006 23:16)
  2. tüm olumsuzluk ve imkansızlıklarına rağmen pek bir sevdiğim caanım okulumun adının kısaltmasıdır efendim...
    #349480 (electronia, 16.06.2006 00:28)
  3. zamanında lgs sınavını kazanıpta ilk kez kayıt olmak için bahçesinden girdiğimde bir harabe gibi görünen binası ve düzensiz bahçesiyle "ulan benim burda ne işim var??" dememe sebep olan ama daha sonra bana muhteşem dostlarla tanışma fırsatı sunduğu için pek bir sevdiğim güzel okulum...şimdilerde bahçesi düzenlenmiş bina boyanmış hatta abartıp her sınıfa klima koymuşlar...
    #420413 (silence dance, 13.07.2006 03:37)

© 2008 - uludağ sözlük

aakal başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aakal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aakal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aleykum selam » jose antonio primo de rivera » mc guevera » travian » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » emperyalizm sayesinde sozlukte yazar olmak » arap kizlari » kiralik konak » ferzan ozpetek » ulkucunun cebindeki marlboro a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games