aah eksilemeyin lan 

kapat
  1. ben butonunu tıklaması sonuçu açılan eksi entry linkinde başlayan, ardı arkası kesilmeyen eksileri canlı bir şekilde görmek.

uktecinin notu: bunu soyleyen yazar olamaz.

ukteyi veren: notrinova (03.04.2008 13:35)
    #3225654 (efe misin, 03.04.2008 17:07)
  2. (bkz: ehh eytere bea)
    #3225659 (portakalda vitamin, 03.04.2008 17:08)
  3. (bkz: üff çok acıdı lan)
    #3225663 (t bag, 03.04.2008 17:10)

© 2008 - uludağ sözlük

aah eksilemeyin lan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aah eksilemeyin lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aah eksilemeyin lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» charlie wilson s war » helal olsun dedirten entryler » celtek tumulusleri » lise yillari » desifreolmusdisiuuser » fleisch » ibu sozluk » yaran msn diyaloglari » felsefenin tesellesi » wings of god » edwin boekamp » ciris otu » ahmet karayay » bana bir koca lazim o da bu gece lazim » tropic thunder » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yabanci gruplarin turkce mealleri » kanye west gozlukleri » cok eski sevgilinin aramasi » petrus » silikon yastik » yol tv » bos beles entryler » nietzsche agladiginda » hayat memat meseleleri » jimmy carter » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » sinirlenmek » yemek yemenin ilkellik olmasi » slideshare com » irkci saman ile irkci musluman savaslari