aafnin vokali cok guzel micheal jackson taklidini yapiyor 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (7 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

aafnin vokali cok guzel micheal jackson taklidini yapiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aafnin vokali cok guzel micheal jackson taklidini yapiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aafnin vokali cok guzel micheal jackson taklidini yapiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pile » uzay gemisi alirken dikkat edilecek mevzular » tifo mehmet » bluevelve sirin » the beatles brotherhood » audi r8 » the famous soas rebetiko band » ordu » sizofreni oldugunu anlama yontemleri » bizim tikky bizden kacar onunu orter ardini acar » ozgurluk yolu » bana neden oyle baktiginizi sorabilir miyim acaba » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » iphone3g » phoenix rising » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ameliyat sirasinda hemsireden makas alan cerrah » anlamli sarki sozleri » kadi » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » uefa » kktcell » polo tisortle namaz kilmak » brokerx5 ya da mustang » turkiye de devlet teklif ediyormus » cep telefonunu duvara firlatmak » noise gate » aysengruda » adana » ergen psikolojisiyle acilmis basliklar » issiz adada birakilan korsana verilen tek kursun