aaa bu basligi ben acmisim 

kapat
  1. insanın kendi yaptıgı seye neden bu kadar sasırdıgını sorgulatan unlem cumlesi.
    #2033424 (kadavra, 29.07.2007 18:46)
  2. eger bir yazar 5000 tane baslık acmissa unutup boyle bir tepki vermesi normaldir.
    #3250874 (imagine, 09.04.2008 19:24)

© 2008 - uludağ sözlük

aaa bu basligi ben acmisim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aaa bu basligi ben acmisim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aaa bu basligi ben acmisim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uzun ince bir yol » simultannozi » formel dusunce bozuklugu » kendini super seksi sanan erkekler » pamukkale universitesi » papyon takmak tatara zulumdur » toby marks » herry » devlet memuru » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » fotoselli penis » uc bes kisi » die anna » paran varsa kralsin yoksa yalansin » 10 yil sonra butun yazarlar evli olacak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lynyrd » musvette e dergi » isinmak icin vodka icmek » delorean la zamanda yolculuk yapan eski sevgili » turkiye nin en fazla baslik acilan sozlugu » mahalle dugununde salsa yapan cift » astereognozi » elektif mutizm » 3rd movement cadenza » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » twelve » damda tum kufurleri sirasiyla sayan eski sevgili » home theater » bira » hair