aa sana bise der miyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sana kiyabilir miyim
  2. sana opebilir miyim
  3. sana siz diyebilir miyim
  4. sana bir soru sorabilir miyim
  5. sevgiliye sana sarilabilir miyim demek
  6. sana asik olabilir miyim diye sormak
  7. bise
  8. bir sey yazmak yerine bise yazanlar
  9. sevgili miyim degil miyim polemigi
  10. bana sana ne deme diyen kulliyatin sana neliligi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ne me quitte pas » snot » mad money » pianotarium piano tribute to metallica » hayattan gitgide silinmek » yalnizlik » too drunk to fuck » windows defender » kuran kurslari » yalnizligin anlasildigi anlar » durmadan sik sik diye lafa giren eski sevgili » dusa girmeden onceki usengeclik » blooddawn » turbanli f1 pilotu » kralice elizabeth in desti izdivac a katilmasi » yanit vermedigi gibi sonlanmayan programlar » gecmis » bir genc kizin gizli defteri » plajda ereksiyonu gizlemek icin kumdan kule yapmak » altinci uluslararasi turkce olimpiyatlari » boga burcu unluleri » ayse hatun onal » dolores claiborne » ben » adalet ve kalkinma partisi » yasaklamak yasaktir » banned from heaven » karma » aramis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa