aa sabah olmus 

kapat
  1. saatlerdir sözlük ile ugrastıktan sonra hele birde uyku probleminiz varsa su dakikalarda camdan dısarı baktıgınızda verebileceginiz tepki. (saate dikkat)
    #1198171 (şenlik, 24.01.2007 07:34 ~ 07:35)

© 2008 - uludağ sözlük

aa sabah olmus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aa sabah olmus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aa sabah olmus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gerontofili » simultannozi » farmakokinetik » nevroz » genocide » ozellestirmeyi istemeyen bankamatik memuru » burhan altintop lost ta oynasin » asr i saadet jargonu » okan bayulgen in tv programlari » hipokondriyal sanrilar » yemek sodasi » hipokondriyazis » hipokinezi » tartar » archie thompson » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » emegen » stupor » mental retardasyon » siyaset din futbol ucgeni » serdar ortac kliplerindeki dansci kizlar » suisid » 10 yil sonra butun yazarlar evli olacak » persepolis » klozet davasi » izlanda » ataturk u abartmak » esek » sabah sabah cikardiniz beni yoldan » kolada gecesi yaratiklari » solcu kizlar veriyormus hikayesi