aa kalp kalbe karsidir derler bak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kalp kalbe karsidir
  2. kalp kalbe karsi derler
  3. kalp kalbe karsi
  4. ben kalbe kalp demem kirilmadikca
  5. calisan bir kalbe kalp masaji yapmak
  6. kime derler sana derler
  7. uc gun pezevenk derler sonra bey derler
  8. sol sovenizme ve fasizme karsidir
  9. turk halki terore karsidir
  10. sol her turlu somuru ve ayrimciliga karsidir

© 2008 - uludağ sözlük

aa kalp kalbe karsidir derler bak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aa kalp kalbe karsidir derler bak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aa kalp kalbe karsidir derler bak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» are you there » balik avlama yasagini savunan salci » zubeyde hanimin sir vasiyeti » kanuni sultan suleyman » grip olunca sesin piskopatca cikmasi » isten eve donmus baba davranislari » amcaoglunun yeri » cehennem » tasikardi » the floating head » tomer » aurora » istanbul kizlari vs ankara kizlari » kaan kural » tourette sendromu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jean claude van damme » musvette e dergi » ideal kadin » sevgiliyi blendera atip suyunu icmek » katya » 30 eylul 2008 global ekonomik kriz » azerbaycan milli futbol takimi » kayip prenses » malafat com » galatasaray store » fikir firari » lee ritenour » vanti lator » adini soylemeyen sevgili » hela yerine wc diyen vatan haini