a walk to remember 

kapat
  1. ilk sahnesi rezalet amerikan gençlik filmleri gibi, bir grup kıçına rahat batan gencin toplaşıp ücra yerlere gittiği bir sahneyle başlayan ama sonra beklenmedik şekilde güzelleşen, seyrettikten sonra insanın içini sızlatan, izlenesi film...

imdb linki :
    http://www.imdb.com/title...RtbD0xfG5tPTE_;fc=1;ft=20
    (fth, 04.04.2006 05:14 ~ 05:15)
  2. (bkz: sevgilinin ölmesi)
    (hendrix, 13.05.2006 05:43)
  3. türk filmlerine inat başrol oyuncusuna kıyıp sonunu kötü bitirerek insanın içini sızlatan hatta o an içinde bulunduğum andan dolayı beni hüngür hüngür ağlatmayı başarabilen film.
    (drosophila, 14.08.2006 00:20)
  4. "ask daima yürekten ve sabırlı sevmektir.
    kıskançlık değildir.
    Aşk kendini beğenmiş veya kibirli
    değildir.
    bencillik veya terbiyesizlik teğil.
    aşk suç değildir
    yada alınganlık."

--spoiler--
    Ama aşkımız rüzgar gibi.

Onu göremiyorum...

...Ama onu hissedebiliyorum.
    --spoiler--
    (fewzi1907, 01.02.2007 23:51)
  5. only hope gibi müthiş bir soundtrack'e sahip izlenesi yapım.
    (spaltula, 25.09.2007 00:05)
  6. nerdeyse bütün soundtrackleri güzel olan, izledikten sonra biraz düsünüp, ahh ahh demenize yol acan güzel bir film.
    (arka plan, 07.11.2007 23:08)
  7. (bkz: a kiss to remember)
    (wolfshade, 07.11.2007 23:13 ~ 23:18)
  8. izle, ağla, ağla, ağla..
    (witch, 04.12.2007 17:58)
  9. dusunup de soyleyecek bi sey bulamayip tikandigim, beni alt ust eden saheser; hayatimda izledigim en muhtesem sey.. ask denilen sey boyle mi guzel anlatilir? evet, boyle guzel anlatilir.
    (2 uzeri 30402457 eksi 1, 16.12.2007 21:19)
  10. insanın boğazını düğümleyen bir film. mutlaka izlenmeli. başka şekilde açıklanamaz sanırım.
    (eurasia, 01.05.2008 02:27)
  11. mandy moore gibi bir afeti devran'ın hanım hanım bir kız rolünde olduğu, klasik amerikan gençlik filmleri bir yana, klasik amerikan filmlerine bile benzemeyen, dindarlık öğeleriyle dolu güzel film. mandy moore iki adet muhteşem şarkı ile de soundtrack'i büyülü kılmıştır.
    (westphalia, 01.05.2008 02:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » uzun hikaye » kullerinden dogmak » 90 larda cocuk olmak » kaderimin oyunu » durmadan sik sik diye lafa giren eski sevgili » msn de kelime kelime ileti gondermek » star wars clone wars » i can t tell you why » ahmet saglam » ogretmene mektup » arkasi » avrupa edebiyati » boris leonidovic pasternak » gunde uc ogun yumurta yiyen ogrenci » kablo tv 1 ytl » ucaktayken musayit bir yerde inebilir miyim demek » basdegirmen » csi » turbanli voleybolcu » extreme progressive metal » iyisi mi » firat » grace park » hendrix » golgelerin gucu adina » filthy whore » unutulmayan dizi replikleri » bahcelievler lisesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa