a series of unfortunate events 

kapat
  1. oldukca sarıcı bir seridir.bir gunde 4-5 bölümünü bile bitirebilirsiniz.ayrıca eksi den alıntı ama yazmadan duramayacagım (bkz: fenerbahcenin avrupa maceraları)
    #468107 (anil teknik, 27.07.2006 20:50)
  2. yazarı lemony snicket tarafından beni gercek olduguna inandırmıs seridir.ozellikle 5.kitaptan sonra pek bi sarar
    #468123 (anil teknik, 27.07.2006 20:55)
  3. onüçüncüsüyle serisi tamamlanan kitap. *
    sonuncu kitabının ismi ise the end' dir.
    serinin en ilginç yanı ise yazarın durmadan:
    -bak bu kitap çok kötü, ona göre..
    -elinden bırakman için son şansın..
    -sonu mutlu biten masallardan hoşlanıyosan hemen okumaktan vazgeç.
    demesidir.
    #1066264 (çakalcarlos, 27.12.2006 19:24)
  4. amerika'nın harry potter'a cevabı olarak yorumlanan,
    mahlası Lemony Snicket olan Daniel Handler
    tarafından yazılmış, 13.kitabı çıkmış ve sona ermiş olan
    çocuk romanı serisidir. ayrıca bu seriden
    brad silberling'in uyarladığı film gayet iyidir.
    (bkz: a series of unfortunate events)
    #1784441 (meister writer, 18.06.2007 12:30 ~ 06.08.2007 21:24)
  5. ilk kitabından itibaren insanı acayip bir şekilde saran yazarın takma adını kullanarak yazdığı,gerçek olabilmesi muhtemel olan kitap dizisi.
    #3712914 (bear, 24.07.2008 14:04)
  6. harry potter efsanesinin tırnağının kirinin mikrobu olamayacak kitap serisi. *
    (bkz: talihsiz serüvenler dizisi)
    seriyi okurken gayet iyiydi, adamın tarzı farklıydı canım,
    10. kitapta açıklanmadı hadi, 11. kitapta tüm sırlar çözülürdü kesin,
    belki de son kitapta patlıyordu bombayı diye diye okuduk, lakin son kitabı büyük hayal kırıklığı ile kapatıp rafa koyduk.
    ben büyüdüm hadi, çocuklara bu işkenceyi çektirmek reva mı huleyn! *
    keşke yazarın tavsiyesine uyup hiç okumasaydık dedik yani, amacına ulaştı.
    serinin yazarının hayatında da binlerce sırrın olması ve hiçbirinin çözülememesi, her gün bir umutla uyanıp günü tamamlaması,
    ama hayatının son gününün bile fos çıkıp boş boş hikayesini tamamlaması dileğiyle.
    oh rahatladım.
    #3713502 (çakalcarlos, 24.07.2008 15:43)
  7. http://img241.imageshack....php?image=99782558gd2.png
    #3908738 (zoborey, 03.09.2008 03:44)

© 2008 - uludağ sözlük

a series of unfortunate events başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. a series of unfortunate events ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu a series of unfortunate events nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» enternasyonal bogazici kosusu » drowning by numbers » islama gecen bireye opsiyonlu sozlesme oneren imam » everything s not lost » turkce olmayan nicklerin zirve sikintisi » mahmut sakar » you re lovin me to death » bu basliga entry girmeyin » turkiyelilik » defne yapragi suyu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games