a quai 

kapat
  1. amelie nin soundrock indeki güzel melodili şarkı...
    #346206 (devrim, 14.06.2006 21:38 ~ 21:39)
  2. yan tiersen imzalı , insanın gamzelerini bile güldüren harika şarkı.
    #780036 (meyve, 27.10.2006 15:06)

© 2008 - uludağ sözlük

a quai başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. a quai ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu a quai nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» radyo sol » lost » kredi karti » tanrinin hayalgucu » ingilterece » corn flakes » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz » turk kizlari » harlequin forest » angelica » antu com » haski » salvar amerika nin jeanidir » 6 pas » birbirine benzeyen sarkilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ozel okul » one way ticket » dilencilik sektorunde son gelismeler ve bir ytl » fotokopi cektirmek » fellowship » karagunes » stairway to heaven » bir gulusun hayati anlamlastirmasi » azimle sican mermeri deler » ben bu yaziyi sana yazdim » abdurrahim karakoc » yolun ortasinda yuruyen bayanlar » eternal sunshine of the spotless mind artisligi » siyah rengin gunes isinlarini sogurmasi » johnny b goode