a place in the sun 

kapat
  1. engelbert humperdinck in seslendirdiği mükemmel parça.

Like a long lonely stream
    I keep runnin' towardas a dream
    Movin' on, movin' on
    Like a branch on a tree
    I keep reachin' to be free
    Movin' on, movin' on.

'Cause there's a place in the sun
    Where there's hope for everyone
    Where my poor restless heart's gotta run.
    There's a place in the sun
    And before my life is done
    Got to find me a place in the sun.

Like an old dusty road
    I get weary from the load.
    Movin' on, movin' on
    Like this tired troubled earth
    I've been rollin' since my birth
    Movin' on, movin' on

'Cause there's a place in the sun
    Where there's hope for ev'ryone
    Where my poor restless heart's gotta run.
    There's a place in the sun
    And before my life is done
    Got to find me a place in the sun.
    #1850897 (cemmm, 02.07.2007 00:41)
  2. bulunursa stevie wonder versiyonuda dinlenmesi elzem olan parçadir.
    #3519133 (mulayim, 10.06.2008 12:52)

© 2008 - uludağ sözlük

a place in the sun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. a place in the sun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu a place in the sun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sara jay » encarta » sampuan yerine deterjan kullanmak » ultima online » yaran msn iletileri » egina » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » jigga » brothers of the lame » disgrafi » en istenilen yere sonunda gitmek » turkiye cumhuriyeti nin pkk yi satin almasi » 11 ekim 2008 ingiltere kazakistan maci » ferheng » seriatci basketbolcu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » manowar » basincli konusma » sen de benim kadar gercekleri goruyorsun » esofman ipini kemirmek » ergenekon » agliyorum kahrimdan » krystal summers » debit note » keskelere yer yok hayatimda » jalapeno » kirli » blok » tsk yi elestiren herkesi fetullahci sanmak » bilinc sislenmesi » demonstration