a man escaped 

kapat
  1. fransız yönetmen robert bressonfilmi. adı kadar iddialı. türkiyede dvd si vcd si yok. ama internet birçok şeye kadir. indirlebiliniyor. türkiyede festivallerde gösterilmiş. ben türkçe altyazısına rastlayamadım. bu film denildiğinde söylenebilecek (genelde herkes bu film hakkında aynı şeyi söyler) ikinci önemli şeyse bresson un minimalizmidir.

not: filmin asıl adı Un condamné à mort s'est échappé ou Le vent souffle où il veut dür ama 50 karakterden fazla geldiği için ingilizcesi yazılmıştır.
    http://www.imdb.com/title/tt0049902/
    #2595779 (sonrabirgun, 16.11.2007 01:40 ~ 05.02.2008 18:31)
  2. (bkz: hapishane filmleri)
    #2943604 (ELeCTrO, 03.02.2008 18:33)

© 2008 - uludağ sözlük

a man escaped başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. a man escaped ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu a man escaped nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eternal moonlight of autumn » dinde zorlama yoktur ayetini carpitan insan » lynyrd » basamakta durma otomatik kapi carpar » sevgili » hatchback » zigit » carikli kilise » black eyed » duyarli rock a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games