a li b li mi hocam 

kapat
  1. Öğrencilerin yazılıdan önce hangi kopya taktiğini uygulamasını gerektiğini bilmesi için hocaya sorduğu sorudur. eğer a'lı b'li ise kopya çekeceği arkadaşının önüne ya da arkasına geçecektir ki kolay kopya çeksin. yok eğer tüm sorular aynıysa yan yana oturacaktır.
    #3501967 (hkn hsyn, 06.06.2008 13:27)
  2. hocanın cevabı için.

(bkz: emmeli gömmeli evladım)
    #3501972 (phoibos apollon, 06.06.2008 13:28)
  3. hocam grup var mı sorusunun bir değişik şekli.. ingilizce hocası grup falan diyince geriliyor, geçmişindeki o çılgın günlerine geri dönüyor diye islambey ilköğretim okulu öğrencileri tarafından bu soru kalıbı yaratılmıştır.
    #3501982 (Dasti, 06.06.2008 13:31)

© 2008 - uludağ sözlük

a li b li mi hocam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. a li b li mi hocam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu a li b li mi hocam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rapid share » arap sukru » kalimerhaba radyo » cenabet » sisi » ahmet altan » brother in law » cuneyt arkin a bunu da yaptilar » onurkul » recylcle bin » noise gate » sir isaac » disci » taslitarla » karma » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nigde » osman batur » please please me » erdogan nin kriz uyarisina tepki gostermesi » sevgi dolu guzel insan » jack daniel s » yalnizliktan korkan insan » her yazara bir iphone » sicarsin » kesfedilmek » south park izleyende gizli veletlik vardir » izmir » haydar dumen e sorulan yaran sorular » okayi yamasika kombamba kombamba » dinde mantik aramamak