a harfini uzatmak lazim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. para pusta lazim bana dost lazim
  2. bana bir baslik lazim o da bu gece lazim
  3. bana bi kari lazim o da bu gece lazim
  4. bana bir koca lazim o da bu gece lazim
  5. bu memlekete amele de lazim muhendis de lazim
  6. ben lazim o halde bana penis lazim
  7. h harfini soyleyememek
  8. t harfini yutmak
  9. h harfini kullanmamak
  10. k harfini telaffuz edememek

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

a harfini uzatmak lazim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. a harfini uzatmak lazim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu a harfini uzatmak lazim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about a harfini uzatmak lazim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran videolar » yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » no promise » asiti kacmis kola » karpuzkabugu » devedikeni » kacak kelebek » uludag sozluk » sozlukle ilgili istekler » july4th » arjen robben » montajelemani » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » ask » yeni uuser olacaklara nick onerileri » prince of darkness » hepimiz ermeni yiz » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » silik entry havzasi » uludag sozluk ten soguma nedenleri » alwayssleepy » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » turkcell in 3000 sms kampanyasi » telsim den bedava kontor kazanma yollari » fasilda dinlenecek sarkilar » deizm ateizm » fuzuli divani » sahin k nin soyadi » rus salatasi » bagi » back to black » mağara dönemi espirileri » ctunnel » huysuz ve tatli kadin » ferrum fort » duyulmamis kufurler » ataturk ile ilgili siirler » salak ucak yolcusu diyaloglari » fatma belgen » korkmasam seni sevmekten » ataturk ile ilgili siirler » sevgiliye sorulmamasi gereken sorular » seovi » otobuste isemek » dersim katliami » kemal sunal » 21 grams » siyah sut icen beyaz zenci » igrenc espriler » lisede nurcuyken universitede ateist olmak » eski sevgiliden vazgecememek » ataturk ve cumhuriyet e sisi sahip cikiyordu di mi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » turk futbolseverin 5 gol saplantisi » dini modern toplumdan uzaklastiran devletler » soru » milli cenabet partisi » ulak » korkmasam seni sevmekten » ridvan i bitirecektim » bilgehan » cok salakca hareketler bunlar » abidin ozsahin