a few good man 

kapat
  1. başrollerini, tom cruise, demi moore ve jack nicholson'un oynadığı, 1992 yapımı rob rainer filmi. "jack"in meşhur, "bu dünyada, her sabah selam vermek zorunda olduğun bir kadından daha seksi birşey yoktur" repliğini de sarfettiği filmdir aynı zamanda.
    #1605533 (salamander, 04.05.2007 05:26 ~ 05:27)
  2. (bkz: bir kaç iyi adam)
    #1605536 (junior, 04.05.2007 05:35)
  3. güzel filmler sayıldığında kesinlikle adı geçmesi gereken filmlerdendir. senaryosu olsun oyunculuk olsun resim olsun her yönden olayı kotaran bir filmdir. ayrıca konusunda inceden inceye işlediği özgürlük-güvenlik sorunsalı daha da çekici kılıyor kendisini.
    #3417847 (sekerpinar, 19.05.2008 15:24)

© 2008 - uludağ sözlük

a few good man başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. a few good man ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu a few good man nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» foster in hayali dostlar mekani » gumus yildonumu » tuvaletin bos oldugunu kapiya vurarak anlamak » aysecik ve sihirli cuceler » gazor » allah im yardimlarini esirgeme diyen caresiz insan » ask yeniden » tracy lamar mcgrady junior » ortamina gore degisen insanoglu » senin nazin benim ara gazim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci