a cause des garcons 

kapat
  1. * *.fr. erkeklerin yuzunden anlamına gelen bir şarkının ismi.
    (ColdMa3L, 23.11.2007 20:05)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tezgahin onunu kapatma kardesim » yeni hayat » tanri misafiri » yakiyor bagrimdaki ates » yesilcamin unutulmaz isimleri » biliyorsun » coca cola » gunumuzde degisen sol » tokat gibi cevaplar » haci muro » 15 mayis 2008 utah jazz los angeles lakers maci » serenade » vu » bi biskreme verdim » klavyeye cay dokulmesi » cumhuriyet halk partisi » moonwalk » anlattikca yalnizlasmak » seri eh iste oylayan bilincsiz » ac kopek » amon amarth » fenerbahce ye 69 transfer » kalinti gerilme » yaran anne baba diyaloglari » flamenco turca » alevionline » fatos segmen » abak » kararlastirip ayni giyinen kizlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa