a c green 

kapat
  1. 80'li yillarda firtina gibi een losangelas laker's takiminda forma giyen sirasi ile phoenix, dallas yine lakers ve nihayetinde miami'de basketbol'U birakan iron man lakabli power forvettir. nba'de sakatlanmadan en cok ust uste mec oynayan bu power forvet kariyerinde 3 sampiyonluk yuzugu, bir cok final yasamistir.
    (mulayim, 05.01.2007 21:52)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» itirafcilarin aslinda demek istedikleri » 1 nisanda darbe yapmak » istikbal » frozen by icewinds » asik oldugu kizin adini bilmemek » penis kardesligi » haziran » levis 507 » hz ebubekir » supertramp » birol guven » muslumanim diye gecinip mali goturen tipler » savas ay » basbakan i adana mitinginde 1500 kisinin izlemesi » en fazla » kuyular icindeyim » levon capan » zarife » billur » sacma ama oyle » 1 ay icinde parti kuruyorum » dokum » ebru akel » tomas sivok » babanin tarihi eserleri » tiyatro akademi » windows » unknown artist » amvo exe a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa