a bu hayat 

kapat
  1. nazan oncel'in iyi şarkılar yaptığı, günümüz kiroları ile işinin olmadığı dönemde çıkardığı, sokak kizi albümünde yer alan müthiş bir şarkı. lirikler kopyala yapıştır olacak ama idare edin..

a bu hayat

Bir yarim vardı
    Ayırdılar bizi
    Gözyaşımı silip
    Avuttular bizi aaa aaa
    Bir kere sevdim diye
    Pişman ettiler bizi
    Güldürmediler ama
    Ağlattılar bizi
    Böyle oldu şimdi
    Sensizlik ömür boyu
    Sonsuz çile
    A bu hayat böyle
    Dikenli yollarda
    Büyüttüler bizi
    Gül yatakllarda
    Yatırmadılar bizi aaa aaa
    Zavallı egoistler
    Çekemediler bizi
    Bir kenara geçip
    Konuştular bizi
    Böyle oldu şimdi
    (mydonoser, 25.01.2007 02:06)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» alkollu iken harikulade dans ettigini sanmak » istedim vermediler ergenekoncusun dediler » shadowhook » yakarim geceleri » ulkucu » aither » yeni uuser olacaklara nick onerileri » f tipi cezaevi » super hizli internet » muzigin doa si » yol bitti coktan » 1 mayis 2008 » gul ki » birikim » fenerbahce galatasaray kardesligi » how soon is now » water » gotunde ciban cikmasi » frantic » bertaraf et » istihza » orhan veli siir evi » birbirine benzeyen unluler » telefon » isemek icin denize girmek » muslim celik » sirat koprusu icin cambaz egitimi almak » kitap okumuyorum hayatimi yaziyorum » sago yine kasmis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa