a bre suluman aga 

kapat
  1. kırklareli türküsüdür.

a bre sülüman ağa tut çakal bey
    gri uratım yuları sıkalım kolanı

a bre sülüman ağa boydaylar oldu mi
    beni evereyler haberin oldu mi

sülüman ağanın karısı sundurmadan bakıyor
    sülüman ağa ona altı patlar atıyor

yöresi: kırklareli
    kimden alındığı: faruk yılmaz
    derleyen: istanbul radyosu thm şb.
    trt repertuar sıra no: 2667
    notaya alan: yücel paşmakçı
    (bilgistan, 03.01.2007 22:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ben boyle veda etmeliyim » f1 pilotlarinin sampanya sisesini asagi birakmasi » bir sut denemesi » sivasspor » mutlak seveceksin beni » naim suleymanoglu nun alnina dusen saclari » bahcesehir universitesi hukuk fakultesi » unlulerden duymak istenilen sozler » ruhu olmus bir ulkeden can alamazsin » jansoldier » pipo icmeyi ogreniyorum » uc aynali kirk oda » temren » 2009 turkiye gp » norah jones » haftanin sonu » lost missing pieces » dinsizlik » atalanta » ceza sahasi yan cizgisi » necip fazil kisakurek » cevat guler » online olanlar » awol » antu » dunyanin en guzel kokulari » istedim vermediler ergenekoncusun dediler » binboa » form is temporary class is permanent a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa