a bittersweet life 

kapat
  1. ji woon kim'in yönetmenliğini yaptığı 2005 tarihli bir kore aksiyon filmi.
    türkçeye aci tatli hayat diye çevrilmi$tir.
    (sayincevizkabugu, 10.08.2007 18:59)
  2. yönetmeni ji woon kim olan 2005 yapımı bir güney kore aksiyon filmi.

--spoiler--
    patron sevgilisi aldatırsa kendisine haber vermesi veya orada o işi kendisinin bitirmesi için fedailerinden birini görevlendirir. kız aldatır ancak fedai kıyamaz. patron bu genci öldürmek ister sebebi de kendisinin sözüne uymamasının intikamını almak istemesi. sonrasinda kurtulan fedayi de intikamini almak icin calisir. bunun yani sira sapkali gozluklu bi adam vardır bunlarda ayrı bir çetedir. bu adam da kendisine yapilanın intikaminin pesindedir. boyledir yani. film şiddetle tavsiye edilir. müzikleri güzeldir, kamera çekimleri güzeldir. filmde gencin sürekli 'neden ben?' diye sorması ve bir türlü buna cevap bulamaması izlerken hepimizin içini kemirir. 'neden ben?'
    --spoiler--
    (inkpinkzink, 18.01.2008 01:02 ~ 19.01.2008 19:03)
  3. iZLENESi hoş bir kore filmidir.
    (beyazyelkenli, 18.01.2008 01:04)
  4. şiddet sahneleri ve diyaloglarıyla güzel bir seyirlik.
    (alone with everybody, 26.03.2008 00:16)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» frantic » ii beyazid kulliyesi » kocum ali kemal » cihat sener » turkce gonullusu bunyamin ve mahdumlari » uyku » numb » bir ayakkabi silecegi olarak pantolon » codegear » club gunes garden » ilk opusme agrisi » unlulerden duymak istenilen sozler » cuma gunu seni camide goremedim muharrem » ali kirca » guler duman » bir orospu cocugu olarak sinek » cep telefonu kullanmayan insan » harem » survivor » hamsteri olunce intihar etmek » bagisladigi organ alinirken canlanmak » selfsuck » sigaraya baslama nedenleri » keciorengucu » gripin » kotu kedi serafettin » monica molina » 18 yas hayalleri » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa