a bigger bang 

kapat
  1. 2005'te çıkan rolling stones albümü...

içindekiler:

Rough Justice
    Let Me Down Slow
    It Won.t Take Long
    Rain Fall Down
    Streets Of Love
    Back Of My Hand
    She Saw Me Coming
    Biggest Mistake
    This Place Is Empty
    Oh No, Not You Again
    Dangerous Beauty
    Laugh, I Nearly Died
    Sweet Neo Con
    Look What The Cat Dragged In
    Driving Too Fast
    Infamy
    (dolayli zarf tumleci, 03.06.2007 04:28)
  2. (bkz: bing bang)*
    (altf4, 03.06.2007 04:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» wristcutters a love story » bugun benim dogum gunum » cuma gunu seni camide goremedim muharrem » muhammed suicmez » zeytin » kalabalik ve mutlu » kendini dedelerine begendiremeyen torun » misafirlikte erken uyanip yatakta mahsur kalmak » pis lan bu » 20 mayis 2008 turkiye slovakya maci » izzet yildizhan » futbol sevmeyen erkek » downfall » yat limani » fuckin in the bushes » arap sukru » cek cumhuriyeti milli futbol takimi » itu sozluk » degisim » kale nin tarihi eserleri » muslim celik » donla denize girmek » anlamak » sndn ayrlyrm » akrep burcu » yengec fener » orumcek show » dania » fulham a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa