a bientot 

kapat
  1. fr. 'hemen donmek uzere' soylenen hoscakalin.
    (el logan, 15.09.2007 15:00)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tarihteki buyuk yalanlar » live maps » guntekin onay » kumanda calisiyor » aldirma gonul » editox » denizli den duyulsun » sektor » john lennon » ozur dilemeyi adet edinen insan » shots on target » insan hayvanligi » metin ustundag turkcesi » mahmut » bana bebegim de » babalarin agzina yapismis laflar » galapagoslu iguana » bircok sozluk yazarindan hoslanmak » xhamster com » ulusalci kesimin kiz tavlamadaki basarisizligi » rs ne la » muhammed suicmez » fenerbahce taraftari » evlilik » istenen universiteyi 0 03 puanla kacirmak » tobb etu bahar senligi 2008 » super hizli internet » teachers » aglarken bile guzel olan kadin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa