a beautiful life 

kapat
  1. Alejandro Chomski 'nin yönettiği, Wendy Hammond 'un yazdığı 2008 yılında vizyona girecek olan film.
    (bkz: Meltem Cumbul) ve Saadet Aksoy gibi Türk oyuncuları da içinde bulunduran film.
    Bir de Lost severlerin tanıyacagı bir isim (bkz: Bai Ling) oynamakta.
    (kikimusamba, 27.10.2007 01:56)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» atalanta » bizim sarkimiz » street fighter 4 » shockwave » unlulerden duymak istenilen sozler » deprem ve yerin altindan gelen insan sesleri » bir sut denemesi » trt 2 » 12 12 2012 » ortadogulu olan adami tasak kasimasindan tanimak » grup olarak goster » cv » tsl ye alternatif lig formatlari » futbol sevmeyen erkek » hincal uluc » hangi top atti lan bu topu » sound check » bu dunyanin hesabi ahirete kalmamali » ne dedim lan simdi ben » okul kapisina satici giremez yazmak » serefli intertoto » uludag sozluk hakkinda ne dediler » sawyer akilli olsun akilli » pini felix balili » euro 2008 turkiye kadrosu » tespih » ogrenci evi pisliginin doruk noktalari » marmara universitesi bahar senlikleri 2008 » deluruk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa