a bak sevgilim yildiz kayiyor 

kapat
  1. yıldızların kaydığını zanneden insanın sevgilisi yanındayken söylediği cümle.

- a bak sevgilim yıldız kayıyor
    +hayır nazmi, o atmosfere hızla giren bir göktaşı, aslında yıldız kayması diye bir şey yoktur, o atmosfere girince yanıyor ve biz yıldız kaydı zannediyoruz, biraz daha bilimsel olmaya çalış tamammmmmmııı!!
    -......(noluyo a.q)

gibi diyaloglara sebebiyet vermesi aklımızdan geçendir.
    #1182321 (nickimle değil entrylerimle hatırlanmak isterim, 20.01.2007 22:55)
  2. götüne girsin şeklinde bir cevap alınılabileceginden * kurulmaması gereken cümle.
    #1182483 (ozzee, 20.01.2007 23:28)
  3. + a bak sevgilim yıldız kayıyor
    - patenle mi? muhahahhahha
    (bkz: dünyanın en yüzeysel adamı)
    #1182526 (phoibos apollon, 20.01.2007 23:40)
  4. + a bak sevgilim yildiz kayiyor.
    - buzlu havada makosen giymeseydi oda.
    #1182536 (mulayim, 20.01.2007 23:42)
  5. + a bak sevgilim yildiz kayiyor.
    - aman kentmesinde, kaysin .

(bkz: yıldız kenter)

(bkz: zwht)
    #1182545 (mulayim, 20.01.2007 23:44)
  6. + a bak sevgilim yıldız kayıyor.
    - kim öldü acaba??
    + Nee!!! :S
    #1182745 (otopsi, 21.01.2007 00:25)

© 2008 - uludağ sözlük

a bak sevgilim yildiz kayiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. a bak sevgilim yildiz kayiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu a bak sevgilim yildiz kayiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the beatles » kapini calan benim » meydanbenim » ayyash maghanda » istemezdim » kuzey irak » ders calismaya baslama gazi » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » sozcu » melankolik » kurtlerin azinlik olma hevesi » bekaret onemsizdir diyen kiz » soguk espri » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » no poetry » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hakan aysev » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » asker kocasi olmak » bos beles entryler » sagopa dan baskasini tanimam abi » uludag sozluk yazarlarindan oykuler » 0 dogumlu olmak » melda irmakkesen » su icerken domalan insan » uludag sozluk moderasyonu » keske fener de olsak » kim nerede » anneanneden duyulan atasozleri » general motors » dibi dibi rek