a bad dream 

kapat
  1. (bkz: under the iron sea)'den bir keane güzelliği.

why do i have to fly
    over every town up and down the line?
    i'll die in the clouds above
    and you that i defend, i do not love.

i wake up, it's a bad dream,
    no one on my side,
    i was fighting
    but i just feel too tired
    to be fighting,
    guess i'm not the fighting kind.

where will i meet my fate?
    baby i'm a man, i was born to hate.
    and when will i meet my end?
    in a better time you could be my friend.

no one on my side,
    i was fighting
    to be fighting,
    wouldn't mind it
    if you were by my side
    but you're long gone,
    yeah you're long gone now.

where do we go?
    i don't even know,
    my strange old face,
    and i'm thinking about those days,
    and i'm thinking about those days.

no one on my side,
    i was fighting
    to be fighting,
    wouldn't mind it
    if you were by my side
    but you're long gone,
    yeah you're long gone now.
    (ceviz agaci, 08.01.2007 01:34)
  2. bugün yayınlanan scrubs'da lavenne ( şişman, siyahi hasta bakıcı ) komadayken çalmaya başlayan ve tüylerimi diken diken eden parça. bir arkadaşı veda etmektedir en yakın dostuna ve arkada bu parça çalar.

kesinlikle bir veda parçası. bugün bunu daha iyi anladım. ve kesinlikle muhteşem.

bu arada lavenne öldü.
    (sle7in, 14.06.2007 23:05)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» gs nin sampiyon oldugu gecede fenerli olmak » orijinal kelime obekleri » alisan » namidiger » sabri sarioglu » saraykoy un tarihi eserleri » abi » ihsan cibelik » artik yeter » 7th son of a 7th son » monica molina » artun erturk ve diplomatik rock opera » edirne nin tarihi eserleri » gazi senliklerine grup yorum un gelmesi » koc universitesi springfest 2008 » durmadan gulme tribi » karizmaniz var mi varsa kac santim » turkcemizi mahveden bir yazarimsinin hezeyani » ataturk orman ciftligi » dns » yaprak dokumu » club gunes garden » sndn ayrlyrm » eski sevgiliye sarkilar » var misin yok musun nursel » jupiter jones » cnbc e » fenerbahce 1905 sever » balina kovalayan cilgin hamsi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa