a ab aba 

kapat
  1. çocukluğumuza ait tüm sözlüklerin ilk madde şeyleri.
    (kelebek etkisi, 04.11.2006 12:42)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» marmara universitesi bahar senlikleri 2008 » tek kisilik cafe koltugunda sevismek » kadikoy den duyulsun » kaynak » sirat koprusu icin cambaz egitimi almak » merhaba ankara zirvesi » shots on target » sedat abi » piknik tupu ile agirlik calismak » wristcutters a love story » mahmut » sozlukle ilgisiz istekler » 11 mayis 2008 galatasaray cc turk telekom maci » ikinci bayezid kulliyesi » emmaline » arkadasin abisine asik olmak » bf 109 » champions online » sunnet olacak yazarlara tavsiyeler » pirasa sallayan kiz » elnino1907 » bridget bardot » nokia 8110 » lanet olsun seviyorum » naim suleymanoglu nun alnina dusen saclari » forwardla bak ne olacak » turkiye de atmosferi en iyi olan takimlar » radyoteleskop » handan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa