Orhan veli' nin kendisini anlatamayışını(yazıyla) itiraf etmesidir. Her şeyin yazıyla olmadığını insanın hislerini ancak anlatarak ortaya koyacağını anlatır.
hababam sınıfı'nda (eski hababam sınıfı'nda tabi) öğrenci kişisinin, kendisinin yazdığını iddia ettiği ancak "bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, bu kadar güzel(!), bu kadar güzel (?)..." deyip kaldığı şiirdir. akabinde edebiyat öğretmeni (ilyas salman) şiirin devamını getirir.
bir ara dizilerde bolca kullanılan replik, sonra bi dönem yerini "adını mıh gibi aklımda tutarım"a felan bıraktı.
güzel şiir aslında ama çocuklar duymasının gibi dizilere malzeme olunca soğuma etkisi yapıyor kendisinde.
ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi doğru olmamakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda. copyrights of the articles are belong to their authors.