dunya kucuktur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sinek kucuktur ama lezzetlidir
  2. hiz yapanin penisi kucuktur
  3. sinek kucuktur ama acisi buyuktur
  4. sinek kucuktur ama mide bulandirir
  5. yalcin kucuktur ama mide bulandirir
  6. nazinla dunya sazinla dunya
  7. uc dunya
  8. ben ve dunya
  9. ehl i dunya
  10. bat dunya bat

© 2008 - uludağ sözlük

dunya kucuktur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dunya kucuktur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunya kucuktur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» partiye devam » gitaristin solo atarken tek ayak uzerinde sekmesi » kuafor fobisi » crespo vs guiza » sozlukteki galatasaraylilar » son hiz gelen ferrari den ziplayarak kurtulmak » sozluk yazarlarinin otobiyografileri » arizalilar kulubu » sebep belirtilmeden baslik ya da entryin silinmesi » cope a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games