converse giyen turbanli kiz 

kapat
  1. dün görüp tam anlamıyla oha olduğum durumdur. ayağın falso, peki başındaki ne?ya da vice versa
    #877798 (Slammer, 18.11.2006 21:23)

© 2008 - uludağ sözlük

converse giyen turbanli kiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. converse giyen turbanli kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu converse giyen turbanli kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» recep ivedik 2 » kurtlerin azinlik olma hevesi » driving miss daisy » olmek istemek ama olememek » the usual suspects » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » kuzgun » sigara birakanlara tavsiyeler » devil in her heart » alone with everybody » ogretmen cocugu » lise yillari » kuzey irak » serdar akinan » bluevelve » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ciris otu » kucuk kadin » tilki dansi » nane limon » yandaki okul servisi » seriatcilarin devrimcileri keklemesi » pomak » aciz olmak » ask tuketir » please mister postman » ninjutsu » insan neden degisir » bak ne diyor kayahan abi » bekaret uzerine acilan basliklar » isik ver bana